zaterdag 16 december 2023

Mas Montagne Trail

Amerongen, gemeente Utrechtse Heuvelrug (UT)

7 km - 15 km - 23 kmOrganisator? Klik hier!

Let op: Het loopevenement Mas Montagne Trail is inmiddels verlopen.

We hopen op sneeuw, de routes zijn in ieder geval allemaal uitdagend en prachtig.

De Eenzame Eik, de Amerongse Berg, veel single tracks, zandpaden en bospaden en dat allemaal in 3 uitdagende lussen. Loop een enkele lus, of twee of kies voor alle drie de lussen achter elkaar.

We beginnen om 10:00u met ieder kwartier een start van maximaal 25 deelnemers en om 16:00u mag de laatste groep starten.

Wij hebben ons basecamp opgezet en helpen je op weg. Of je nu kennis wilt maken met Trailrunning of toch eens wilt kijken of je net iets verder kan komen,.. het kan tijdens de Mas Montagne Trail.

Iedere route is uniek en loop je ze achterelkaar dan heb je 23,2km gelopen en heb je in totaal 350 hoogtemeters geklommen.

En om het makkelijk te maken,.. alle afstanden hebben hetzelfde tarief, dus stel je eigen trail maar samen, doe wat past en geniet van dit uitdagende gebied rondom de Amerongse Berg. En,.. door de spreiding van de deelnemers en de volgorde van de lussen wordt het NIET druk op de paden. jij en de winterse natuur... met misschien wel sneeuw

Georganiseerd door Trail Events.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Mas Montagne Trail.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Mas Montagne Trail zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.