zondag 3 maart 2024

Trailrun Terschelling

West-Terschelling, gemeente Terschelling (FR)

10 km - 15 km - 25 km - 48 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!

Organisator? Klik hier!

Terschelling is bij uitstek geschikt voor trailrunning: er is bos, er zijn duinen, er is strand en er is ruimte. Veel ruimte. Je kunt bij de Trailrun Terschelling kiezen uit vier schitterende en zeer afwisselende routes van 10, 15, 25 en 48 kilometer. De langste afstand is een echte uitdaging en daardoor alleen geschikt voor geoefende trailrunners. Ook voor de middelste afstand dien je enige ervaring met trailrunning te hebben. Ben je beginnend trailrunner of wil je graag eens kennismaken met deze prachtige sport, dan is de 10 of 15 kilometer net wat voor jou. Maar voor alle routes geldt: lopen op een eiland is altijd een bijzondere en onvergetelijke belevenis!

Ga naar de website van dit evenement.

TIP Trainen voor het loopevenement Trailrun Terschelling? Download dan hier een professioneel trainingsschema! voor het loopevenement

Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.


Onjuistheden? Geef ze door!

Andere loopevenementen in en om West-Terschelling, gemeente Terschelling (FR).

Geen loopevenementen gevonden.
hardlopen met Evy - Start to Run Mp3
Download
Meer hardlopen in en om West-Terschelling, gemeente Terschelling (FR). Bekijke hardloopwinkels, aankomende hardloopevenementen, uitslagen, fysiotherapeuten, podologen, loopgroepen en verenigingen en sportartsen in de buurt.