zondag 24 maart 2024

Arrow venloop

Venlo (LI)

0,5 km - 1 km - 5 km - 10 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!

Organisator? Klik hier!

De Arrow Venloop vindt plaats op 24 maart 2024 en jij kunt daar bij zijn! Er is voor iedereen een geschikt onderdeel beschikbaar. Voor de allerkleinste hardlopers zijn de Bambinoloop en Kidsrun afstanden beschikbaar. Voor de renliefhebbers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking vanaf 8 jaar organiseren we de 1 km G-loop. En daarnaast is er de 5 km, 10 km en voor de gevorderden hardlopers onder ons natuurlijk de spraakmakende halve marathon.
Maar welke afstand je ook kiest, stap 1 is het stellen van je doel. Tijd om te trainen is er nog genoeg. Dus daag jezelf uit, probeer iets nieuws en stort jezelf in dit avontuur! Het belooft hoe dan ook een onvergetelijk spektakel met verrassende acts en sfeer langs het parcours.


Ga naar de website van dit evenement.

TIP Trainen voor het loopevenement Arrow venloop? Download dan hier een professioneel trainingsschema! voor het loopevenement

Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.


Onjuistheden? Geef ze door!

Andere loopevenementen in en om Venlo (LI).

zo 03 mrt 2024Berden Voorjaarsloop
Venlo (LI)
zo 03 mrt 2024hardlopen met Evy - Start to Run Mp3
Download
Meer hardlopen in en om Venlo (LI). Bekijke hardloopwinkels, aankomende hardloopevenementen, uitslagen, fysiotherapeuten, podologen, loopgroepen en verenigingen en sportartsen in de buurt.