zaterdag 23 december 2023

10e Sint Thomas Trailrun

Nieuwehorne, gemeente Heerenveen (FR)

2 km - 3 km - 8,5 km - 14 km - 22 km - 33 km - 55 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!

Organisator? Klik hier!

De perfecte manier om de kerstdagen te starten

Op zaterdag 23 december 2023 gaat het weer gebeuren! Alweer de 10e editie van de prachtige Sint Thomas Trailrun. Een hardloopevenement over de mooiste paden in de omgeving van Nieuwehorne. Speciaal voor deze jubilieumeditie hebben we dit jaar, naast de vertrouwde afstanden van 2 en 3 kilometer voor de jongste jeugd en een 8,5 - 14 – 22 en 33 km voor de overige sportievelingen, ook een 55 (!) kilometer trailrun. Welke afstand je ook loopt, het zijn stuk voor stuk prachtige rondes door de natuur van de Kiekenberg, het Ketliker Skar en nog veel meer mooie plekjes. De start en finish zullen wederom plaats vinden in de sporthal. Hier kun je je melden, is de catering en verloting op startnummer. Er is tijdsregistratie maar er zal geen prijsuitreiking zijn.

Ga naar de website van dit evenement.

TIP Trainen voor het loopevenement 10e Sint Thomas Trailrun? Download dan hier een professioneel trainingsschema! voor het loopevenement

Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.


Onjuistheden? Geef ze door!

Andere loopevenementen in en om Nieuwehorne, gemeente Heerenveen (FR).

za 24 feb 20248 van Langezwaag
Langezwaag, gemeente Opsterland (FR)
za 24 feb 2024hardlopen met Evy - Start to Run Mp3
Download
Meer hardlopen in en om Nieuwehorne, gemeente Heerenveen (FR). Bekijke hardloopwinkels, aankomende hardloopevenementen, uitslagen, fysiotherapeuten, podologen, loopgroepen en verenigingen en sportartsen in de buurt.