zondag 30 juni 2024

Nature Challenge Closing Event

Elspeet, gemeente Nunspeet (GE)

8 km - 10 Engelse mijl - 24 km - 32 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!

Organisator? Klik hier!

Tijdens voorgaande edities van de Nature Challenge hebben we gemerkt dat deelnemers graag mooie, moeilijke en leuke momenten met elkaar delen. Je zit tenslotte allemaal in hetzelfde schuitje. Daarom organiseren wij op 30 juni het Nature Challenge Closing Event!

Wij hebben twee mooie lussen van ongeveer 8km voor jullie uitgezet bij Landgoed Stakenberg (Elspeet, Gelderland). Het is van 10:00 tot 14:00uur mogelijk om aan deze lussen te starten om zo jouw Nature Challenge te voltooien. Het is aan jou welke lus(sen) je wilt lopen. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze lussen vaker te lopen wanneer je op deze dag bijvoorbeeld nog 30 kilometer af moet leggen.

Wij zijn natuurlijk aanwezig met een verzorgingspost en de nodige aanmoediging! Heb je jouw Nature Challenge voltooid? Dan kunnen wij meteen je welverdiende Nature Challenge medaille bij je omhangen.

Het doel van de Nature Challenge is om meer tijd door te brengen op de trails dan je normaal zou doen. Dit klinkt als een cadeautje! Meer tijd buiten doorbrengen is zeker geen straf. Toch gaat het bij de Nature Challenge ook om het verleggen van je grenzen. Je zal niet altijd zin hebben om de trails op te gaan, maar de Nature Challenge is hier een hele mooie stok achter de deur.

Doe met ons mee en daag jezelf uit om in de gehele maand juni 100, 250, 500 of 1000 km in de natuur door te brengen. Is dit je gelukt? Dan ontvang je jouw welverdiende medaille tijdens het Nature Challenge Closing Event (of krijg je deze thuisbezorgd).

Ga naar de website van dit evenement.

TIP Trainen voor het loopevenement Nature Challenge Closing Event? Download dan hier een professioneel trainingsschema! voor het loopevenement

Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.


Onjuistheden? Geef ze door!

Andere loopevenementen in en om Elspeet, gemeente Nunspeet (GE).

za 01 jun 2024Halve marathon Ermelo
Ermelo (GE)
za 08 jun 2024Kroondomeintrail
Wenum Wiesel, gemeente Apeldoorn (GE)
za 27 jul 2024Veluwse Ultra Trail VUT100
Elspeet, gemeente Nunspeet (GE)
za 17 aug 2024Stakenberg Trail
Elspeet, gemeente Nunspeet (GE)
za 24 aug 2024DuoMarathon Putten loop-fiets evenement
Putten (GE)
za 07 sep 2024Veluwse Trailrun
Ermelo (GE)
za 07 sep 2024Proef rondje Stroe
Stroe, gemeente Barneveld (GE)
za 02 nov 2024Zandenbos Trail
Nunspeet (GE)
za 09 nov 2024Zandenplasloop 2024
Nunspeet (GE)
za 09 nov 2024hardlopen met Evy - Start to Run Mp3
Download
Meer hardlopen in en om Elspeet, gemeente Nunspeet (GE). Bekijke hardloopwinkels, aankomende hardloopevenementen, uitslagen, fysiotherapeuten, podologen, loopgroepen en verenigingen en sportartsen in de buurt.